2. 3. 2014.

Pljačka ispred zgrade (SVET, 26.02.2014.)

TEKST: Dragan D. Kecman
FOTO: Svet, Paparazzo lov

Prošle nedelje Nataša Bekvalac preživela je pravu dramu kada ju je nešto posle ponoći napao i opljačkao nepoznati muškarac. Kako kažu izvori bliski pop zvezdi, ona se toliko potresla da joj je pritisak naglo skočio, zbog čega je završila u bolnici.
"Nataša se u noći između nedelje i ponedeljka, negde oko jedan ujutru, sama vraćala kući.Tog dana bila je sa prijateljima u jednoj subotičkoj vinariji i tom prilikom upoznala Zvonka Bogdana, pa je bila super raspoložena i prepuna utisaka. Međutim, ispred ulaza, dok je vadila ključeve, nepoznati mladić najpre ju je prestravio iskočivši iz mraka sa crnom kapuljačom na glavi, a onda je zgrabio njenu tašnu", prepričava izvor blizak pevačici, i dodaje da je Nataši ovo jedno od traumatičnijih iskustava u životu. Pustila je torbu,nakon čega ju je napadač gurnuo i ona je leđima pala na trotoar.
"Nataša je vrisnula, ali niko je nije čuo jer je zgrada u koju se nedavno uselila još uvek prilično prazna i nema mnogo komšija. Pljačkaš je otišao iza zgrade i nestao u mraku, a Nataša je utrčala u ulaz i odjurila do stana. Mnogo se potresla i odmah je pozvala sestru Kristinu i njenog muža Iva, koji su došli do nje. Pošto je Natašu mnogo bolela glava i srce joj je ubrzano radilo, odveli su je na jednu privatnu kliniku u Beogradu. Tamo joj je izmeren pritisak, koji je bio baš povišen, pa su joj dali neku terapiju i prepisali blage lekove za smirenje. Jedina dobra stvar u svemu jeste što je Hana tog vikenda bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu", kaže naš izvor. Iako bi svako ovakav slučaj
nasilja prijavio policiji, Bekvalčeva to nije želela da uradi jer hoće sve što pre da zaboravi, a ne bi volela ni da joj se nasilnik sveti pošto živi sama. Prijatelji i porodica ubeđuju je i da uzme obezbeđenje, bar jednog čoveka koji bi je pratio na nastupima i noću je vozio kući, ali ona tvrdi da ne bi podnela da je neko stalno prati u stopu. Kako nam je rekla Natašina drugarica, pevačica je ubeđena da su za ovo krivi mediji, koji su objavili fotografije njene zgrade.
"Ona je besna i ogorčena jer joj je ugrožena bezbednost. I njoj i njenom detetu. Nataša je samohrana majka, nema ni zaštitnike ni moćne prijatelje koji će je voziti u blindiranim džipovima i koji će oko njene zgrade postaviti čuvare, i baš zato je ljuta što je objavljeno gde živi. Sad svaki lopov i psihopata koji misli da ona ima milione može da dođe i da je napada i pljačka. Taman je mislila da će sada, kada se preselila daleko od centra grada, imati svoj mir, ali sve  joj je pokvareno", poručuje Natašina drugarica.
Inače, Bekvalčeva je opet u centru skandala nakon što je raskinula vezu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem, pa su novinske ekipe pohrlile ka Dedinju da je fotografišu sa novim dečkom. Ispred njene zgrade uslikan je rukometaš Partizana Ljuba Jovanović, ali ona je u razgovoru sa prijateljima tvrdila da sa zgodnim sportistom nema ništa i da su oni bili i ostali prijatelji svih ovih godina otkako nisu zajedno, uključujući i period kada je ona bila verena za Vladu, a on bio sa voditeljkom Kristinom Radenković. Šta je istina, saznaćemo ubrzo.

Нема коментара:

Постави коментар