26. 2. 2014.

Konačan kraj ljubavi (STORY, 21.02.2014.)

Piše: Nikola Rumenić
Foto: Miloš Nadaždin, privatna arhiva, Story Press

KRAJ LJUBAVI KOJA NEMA VIŠE ŠANSU 


Odmah po povratku sa Tajlanda gde su zajedno boravili, pop zvezda je definitivno istavila tačku na romansu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem s kojim se verila pre pet meseci,na svoj trideset i treći rođendan.
Kakav god potez da povuče u privatnom i poslovnom životu, nežna plavuša koja je pre skoro deceniju i po osvojila srce publike u regionu, ne silazi sa svog trona zagonetne svetice po kojem se izdvaja u odnosu na celu estradu. Njeno zvučno ime i prezime sa sobom nose razne epitete, ali svako ko ju je makar iole upoznao, stekao je utisak da je sačuvala svoj identitet bez obzira na slavu koja u šou-biznisu lako potamni.U njena četiri zida stižu samo oni koji pošteno zasluže pevačicino poverenje, što ne podrazumeva potrebu da se ikome pravda za svoje reči i dela. U poslu, ljubavi i prijateljstvu nije lakoma,nema udvorički mentalitet, nikada nije povodljiva ili neodlučna i u najkraćem - Nataša Bekvalac (33) odlično zna šta želi u životu. Zato je njen nedavni status na društvenoj mreži Instagram koji je glasio Ništa od venčanja, doslovce znači upravo to - neće se udati za svog doskorašnjeg verenika, manekena Vladimira Vuksanovića (26) koji ju je zaprosio 25.septembra prošle godine, na njen 33.rođendan. Par je, naime, odmah po povratku sa romantičnog odmora na Tajlandu, na koji su otišli u januaru, okončao vezu. Bez teških reči, a kako sada stvari stoje i bez prostora za pomirenje, srpska živa replika najpoznatije svetske lutke, kako je često u medijima nazivaju, raskinula je svoju višegodišnju vezu.
Više nema mesta ni za komentare dušebrižnika koji tvrde da panonska barbika svaki čas menja emotivni status zato što je ona napokon rešila da se okrene novom životnom poglavlju. Ljubavne jade zamenila je radom na novom albumu i stihovima koji je opisuju kao jaku i samostalnu ženu kakva je oduvek bila. I stari životni prostor zamenila je novim preselivši se u prostrani porodični dom smešten u elitnom beogradskom naselju Senjak. Ljupko, kreativno i svaki detalj na svom mestu - tako bi se ukratko mogao opisati Natašin stan koji neodoljivo podseća na kućicu za lutke.
Oduševljena domom svoje sestre, stilistkinja i kreatorka Kristina Bekvalac zabeležila je fotoaparatom nekoliko detalja koje je postavila na svoj Instagram  profil. Ovakvi gestovi, ali i način na koji je uredila dom, ukazuju na to da zgodna umetnica i dalje živi u svetu mašte poput svoje mezimice Hane koja će 17.marta napuniti sedam godina. Mamina pametnica već je krenula u prvi razred i niže samo uspehe u školskoj klupi, na šta je Bekvalčeva posebno ponosna.
- Nije se mnogo promenila otkako je pošla u prvi razred, sem što je postala još odgovornija i mudrija. Imam tu sreću i privilegovana sam što imam blagorodno dete, pravi Božji dar. Na sve strane samo pršte komplimenti na račun njenog vaspitanja i ponašanja. Zapravo, tako malo posla imam oko nje jer ona je rođena dobra - istakla je pop zvezda u novogodišnjem intervju za Story.
U tom periodu spekulisalo se da je njena veza sa Vladimirom Vuksanovićem u krizi, što je bila samo novinarska patka. Njih dvoje jesu imali nesuglasica zbog kojih su raskidali, ali ovo je prvi put da su okončali veridbu. Sudeći po činjenici da je plavokosa Novosađanka izbrisala sve zajedničke fotografije sa svog profila na Instagramu, čini se da nema šanse za obnavljanje njenog emotivnog odnosa sa Vuksanovićem koji je započet u proleće 2012.,godine kada se on vratio iz Kostarike, sa snimanja rijalitija Survivor. Kraj ljubavi sa Vladimirom, Bekvalčeva je simbolično iskazala u spotu za numeru Sluškinja u kom na početku video-klipa Vuksanović odlazi automobilom u nepoznatom pravcu. Posle toga njih dvoje su u proleće 2013. godine imali krizu u vezi, ali usledilo je pomirenje  koje je trajalo sve do konačnog kraha koji se dogodio ovog februara.
Pevačica se u aktuelnoj životnoj fazi posvetila isključivo sebi pa ništa nije prepustila slučaju ni kada je reč o fizičkom izgledu s obzirom na to da redovno trenira sa personalnim trenerom u Sportskoj akademiji Kočović na Senjaku. Ono što joj daje poseban elan i energiju za nove životne pobede jesu tretmani mezoterapijom kod doktorke Ioanne Batsialou, za čiju kliniku je napravila i set prelepih fotografija. Ostale bjuti tretmane Bekvalčeva radi u salonu Lady, čija je vlasnica njena starija sestra Dragana. Slobodna, ali ne i usamljena, Nataša se spremno upustila u izazove koje joj donosi rad na novom CD-u, kao i hit singlu Bolesno te volim koji je već naišao na odličan prijem kod publike. Posle uspešnih koncerata na prepunom novosadskom Trgu slobode i platou ispred republičke Skupštine u Beogradu, već početkom marta nastavlja da žari i pali po klubovima širom regiona, a jedna od prvih stanica biće joj Bar. Zgodna plavuša na svom repertoaru ima i nekoliko pesama koje verno opisuju pevačicinu burnu vezu sa Vladimirom, ali na njenom licu iskusnog profesionalca sigurno neće biti primetni tragovi patnje za ljubavnom pričom koju je nedavno zauvek zaključala u svom srcu.

Нема коментара:

Постави коментар